Deltagere på mindfulnessforløb

Det har betydet rigtig meget for mig at gå på et mindfulnessforløb hos Louise. Jeg har fået virkelig meget ud af det – jeg har fået en dybere indsigt i mig selv. At jeg er helt ok som jeg er.

Til at starte med troede jeg ikke det ville gå – det der med at lære nyt – men fandt ud af at det ikke var så svært, også takket være Louise, som viste vejen. Louise har en rigtig god måde at undervise på, og hendes lyttende væsen og kærlige måde at være på gør, at man føler sig tryg. Hun har bare været fantastisk!

Her efter forløbet er afsluttet går der ikke en dag, hvor jeg ikke laver en eller to af øvelserne, eller yogaprogrammet, som hun har lavet på lydfiler og sendt til os! Hvis jeg af en eller anden grund får sprunget over en dag føler jeg mig ikke hjemme i mig selv. Det hele kan skride for mig, og der kan komme en følelse af håbløshed. Jeg kan simpelthen ikke undvære det – jeg er blevet afhængig.

Jeg fandt efter forløbet ud af, at jeg skal skifte job, og jeg er nu på vej ud af antidepressiv medicin jeg hår fået i over 15 år. Og sidst, men ikke mindst, har jeg fundet ud af, at jeg er god nok. Jeg har fået mere selvværd. Jeg giver min dybeste og bedste anbefaling af Louises mindfulnessforløb. Jeg er slet ikke færdig med det – jeg er først lige begyndt, og jeg ser virkelig frem til at følge/deltage i Louises forløb fremover.

– Gitte

Alt i alt har det været en utrolig positiv oplevelse, og jeg er virkelig glad for at jeg valgte at gøre. Forløbet har gjort at jeg er blevet bedre til at tænke på mig selv, og sørge for at have ”mig” tid.

Det har også hjulpet mig til at indse, at når jeg investerer tid på mig selv, gør det at jeg bedre kan være ”til stede” for min familie.

Forløbet har også gjort at jeg er mere opmærksom på rent faktisk at være til stede i situationer – og hvor vigtigt det er. Det er skønt endelig at have fået et redskab der gør, at jeg kan få ro på tankerne og ro i hovedet. Det har man virkelig behov for, når man har en stresset hverdag. Alle burde tage et mindfulness forløb.

– Janni

Jeg syntes at det (red. materialet) var godt forklaret og instrueret. Det var lige til at gå til derhjemme med det materiale, der blev tilsendt efter hver kursusgang. (red. Jeg oplevede) at det var meget personligt ift. mine/den enkeltes problematikker.

SusiUdtalelse fra par der har fået sexologisk rådgivning

Vi skulle virkelig tage tilløb til at kontakte Louise – men nu er vi helt enige om at det har været et rigtig godt forløb. Faktisk er vi blevet enige om at alle kan have gavn af en forløb som dette her – vi har ihvertfald fået sat nogle ting på plads.

Vi troede vi var de eneste med vores udfordringer – som Louise kalder dem – og at der ikke kunne findes en løsning på dem. Men Louise har med sin åbenhed og sin viden åbent vores øjne. Vi har fået helt konkrete redskaber, og vigtigst af alt er vi kommet tættere på hinanden og taler bedre sammen nu.

Vi havde 5 samtaler med Louise og det kan helt sikkert anbefales. også selvom man er oppe i årene som os.

Par på 57 og 61 år