Måske tænker du, at du burde kunne klare dine sexologiske udfordringer og problemer selv?

Jeg siger, at det behøver du eller I ikke – du behøver ikke skamme dig eller negligere problemet, for jeg står klar til at hjælpe dig eller jer. Kontakt mig helt uforpligtende for en afklarende semtale.

Samtale 1:1

Praktisk information

Samtalerne kan foregå virtuelt, hos mig eller hos dig. Og hvis du har lyst kan de foregå som walk-n-talk.

Samtalerne opstartes altid med en intro-samtale. Denne samtale varer 1½ time – hvor efterfølgende samtaler varer 1 time.

Opmærksomhedspunkter ved pris
 • Ved virtuelt møde: -150 kr. pr session
 • Kørsel over 20 km: +3,40 kr. pr kørt km + 100 kr/t hvis der er tale om kørsel over 3 timer i alt tur/retur. Derudover skal eventuelle bro-/færgeafgifter dækkes.

Pris opstartssamtale: 950 kr.

Pris for efterfølgende samtaler: 750 kr.

Der er mulighed for at købe et klippekort som indeholder 1 opstartssamtale og 2 efterfølgende samtaler.

Pris 1999 kr. (spar 451 kr.)

Samtaler/Rådgivning par

Praktisk information

Samtalerne kan foregå virtuelt, hos mig eller hos jer

Samtalerne opstartes altid med en into-samtale. Denne samtale varer 2 time – hvor efterfølgende samtaler varer 1½ time.

Opmærksomhedspunkter ved pris
 • Ved virtuelt møde: -150 kr. pr session
 • Kørsel over 20 km: +3,40 kr. pr kørt km + 100 kr/t hvis der er tale om kørsel over 3 timer i alt tur/retur. Derudover skal eventuelle bro-/færgeafgifter dækkes

Pris opstartssamtale: 1150 kr.

Pris efterfølgende samtaler: 950 kr.

Der er mulighed for at købe et klippekort som indeholder 1 opstartssamtale og 2 efterfølgende samtaler.

Pris 2499 kr. (spar 551 kr.)

Sexologisk mindfulnessforløb for par

Praktisk information

Samtalerne kan foregå hos mig eller hos jer og vil fra start til slut have udgangspunkt i mindfulness. Med fokus på at være med det der er – øve sig i at give slip, tilgive og have tålmodighed både mig sig selv og den anden. I kommer undervejs til at lave forskellige mindfulnessøvelser som netop har som formål at I kommer tættere på hinanden og mærker både jer selv og jeres partner bedre.

Samtalerne opstartes altid med en into-samtale. Denne samtale varer 2½-3 timer – hvor efterfølgende samtaler varer 1½-2 timer. Til introsamtalen får I også helt grundlæggende vide omkring principperne bag mindfulness. I et forløb mødes vi 5 gange i alt.

Opmærksomhedspunkter ved pris

Kørsel over 20 km: +3,40 kr. pr kørt km + 100 kr/t hvis der er tale om kørsel over 3 timer i alt tur/retur. Derudover skal eventuelle bro-/færgeafgifter dækkes.

Pris 4998 kr.

Hvorfor overhovedet få sexologisk rådgivning?

For mange kan det være rigtigt svært at tale om problemer i forhold til seksualitet og samliv. Uagtet at vi hele tiden bliver bombarderet med seksuelle indtryk i hverdagen, er seksualiteten i det private for mange tabuiseret. Ikke desto mindre har rigtig mange, både par og enlige, stor glæde af, at få hjælp til eventuelle udfordringer der kan være omkring seksualiteten og samlivet fx gennem sessioner hos en sexolog.

Det kan måske virke uoverskueligt at finde ud af, hvad der skal til for at komme gennem problemerne. Mange har måske allerede forsøgt forskellige ting, for at få sexlivet til at fungere, og mange er på grænsen til at give op inden de søger professionel hjælp. Men man skal ikke give op, du eller I må ikke give op, for der er faktisk hjælp at hente. Jeg oplever ofte, at man ved små justeringer af handlemønstre og rutiner, kan komme langt i forhold til at få det samliv/sexliv/parforhold man ønsker sig – at man kan få tingene til at fungere igen.

Men hvad så nu?

Der er mange der siger, at et godt sexliv fylder 10 procent, mens et dårligt fylder 90 procent! Det at have en sund seksualitet, hvor du er tilfreds og føler dig tryg, er vigtige for mange flere aspekter i dit liv end du måske lige tænker over. Og det er uanset om du er i et parforhold eller du er single.

Hvis dit behov for intimitet og nærvær er opfyldt, vil du opleve, at du:

 • Oplever mere lykke og hviler mere i dig selv
 • Har mere tålmodighed, ikke hidser dig op over småting og er mere rummelig i dine relationer
 • Elsker dig selv – og din eventuelle partner – mere
 • Får et bedre og mere nærværende parforhold eller nyder dit singleliv mere uden at hungre efter en kæreste
 • Bliver bedre til at mestre sygdom, tab og modgang

Det at dyrke sex, intimitet og nærhed, at dyrke sin seksualitet, opfylder nogle dybe og helt grundlæggende behov i os som mennesker – næsten på linje med at spise og drikke. Hvis de behov vi har, ikke bliver opfyldt, vil det afspejle sig i resten af vores liv. For eksempel kan man opleve at vitale behov og lyster kan gå i dvale og skal genoplives, for at vi kan opleve lykke, samhørighed og mere livskvalitet.

Hvis du/I kommer til mig kan jeg hjælpe dig/jer med at:

 • Blive bedre til at tale om det der er svært, og til at kommunikere dine ønsker og behov på en måde, så du bliver mødt i stedet for afvist.
 • Få parforholdet på ret kurs igen og bryde uhensigtsmæssige mønstre
 • Blive mere klar over, hvad du ønsker af dit sexliv og parforhold – og hvordan du kommer derhen. Finde frem til den bedste udgave af dig selv og din seksualitet
 • Blive bedre til at få sagt de svære ting, uden at gå på kompromis med dig selv eller dine ønsker
 • Få et dejligt og tilfredsstillende sexliv på trods af seksuelle dysfunktioner (fx rejsningsproblemer, smerter ved samleje, bivirkninger fra medicin osv.)
 • Hjælpe dig/jer med at forstå, at I er ikke alene om at opleve udfordringer i jeres parforhold/sexliv, og at der, hvis I tør tale om det, er hjælp at hente.