Sexologisk

samtale og rådgivning

Er I kørt fast?

For mange kan det være rigtigt svært at tale om problemer i forhold til seksualitet, samliv, behov og fantasier. Uagtet at vi hele tiden bliver bombarderet med seksuelle indtryk i hverdagen, er seksualiteten i det private for mange tabuiseret. Ikke desto mindre har rigtig mange, både par og singler, stor glæde af, at få hjælp til eventuelle udfordringer der kan være omkring seksualiteten og samlivet fx gennem sessioner hos en sexolog.

Det kan måske virke uoverskueligt at finde ud af, hvad der skal til for at komme gennem problemerne. Mange har måske allerede forsøgt forskellige ting, for at få sexlivet til at fungere, og mange er på grænsen til at give op inden de søger professionel hjælp. Men man skal ikke give op, du eller I må ikke give op, for der er faktisk hjælp at hente.
Jeg oplever med mange af de par og singler der kommer hos mig at det ofte handler om at lytte – sætte grænser og bede om det man har brug for, på en ordentlig måde så ens partner forstå hvad man siger. Det handler om at opbygge en tryg base, og derfra skabe et trygt rum hvor man kan tale åbent og ærligt sammen.

Hvis du vil høre mere, eller finde ud af om jeg måske kan hjælpe dig/jer, så kontakt mig for en gratis og afklarende samtale.

Jeg hjælper med

Samtaleforløb for par

Individuelle samtaler

Sexologisk mindfulness forløb

Sexologisk samtale par og individuelt

Jeg kan hjælpe dig/jer med:

 

 • At blive bedre til at tale om det, der er svært, og til at kommunikere dine ønsker og behov på en måde, så du bliver mødt i stedet for afvist
 • At få parforholdet på ret kurs igen ved at hjælpe jer med at blive opmærksomme på uhensigtsmæssige mønstre
 • At blive mere klar over, hvad du ønsker af dit sexliv og parforhold – og hvordan du får det.
 • At finde frem til den bedste udgave af dig selv og din seksualitet
 • At blive bedre til at få sagt de svære ting, uden at gå for meget på kompromis med dig selv eller dine ønsker
 • Af få et dejligt og tilfredsstillende sexliv på trods af seksuelle dysfunktioner (fx rejsningsproblemer, smerter ved samleje, bivirkninger fra medicin osv.)
 • At hjælpe dig/jer med at forstå, at du/I er ikke alene om at opleve udfordringer, og at der, hvis du/I tør tale om det, er der hjælp at hente.

Kontakt mig endelig for en gratis uforpligtende samtale.

Samtaler for par sexologi

Praktisk information

Pris opstartssamtale: 1150 kr.
Pris efterfølgende samtaler: 950 kr.
Klippekort: Der er mulighed for at købe et klippekort som indeholder 1 opstartssamtale og 2 efterfølgende samtaler.

Pris i alt: 2499 kr. (spar 551 kr.)

Opmærksomhedspunkter ved pris
 • Ved virtuelt møde: -150 kr. pr session
 • Kørsel over 20 km: +3,44 kr. pr kørt km + 100 kr/t hvis der er tale om kørsel over 3 timer i alt tur/retur. Derudover skal eventuelle bro-/færgeafgifter dækkes

Samtaleforløb for par

Måske tænker I, at I som udgangspunkt bør klare jeres sexologiske problemstillinger selv. Men for mange kan det faktisk være voldsomt svært og ende i både skænderier og frustrationer. Jeg er her til at hjælpe jer, og for at fortælle jer at I ikke behøver stå alene med problemerne.

Det at dyrke intimiteten, nærheden og seksualiteten, opfylder nogle dybe og helt grundlæggende behov i os som mennesker. Hvis de behov vi har, ikke bliver opfyldt eller mødt, vil det afspejle sig i resten af vores liv. For eksempel kan man opleve at vitale behov og lyster kan gå i dvale og skal genoplives, for at vi kan opleve lykke, samhørighed og mere livskvalitet.

Hvad kan du få ud af et forløb hos mig?
 • Komme i kontakt med dig selv og derigennem opleve mere lykke og ro.
 • Blive mere opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre i den måde du og din partner er sammen på og få redskaber til at arbejde med dem.
 • Lære dig selv og din partner bedre at kende, og så en forståelse for at både ønsker, behov og lyst ændre sig hele livet.
 • Opleve større forståelse for din lyst og dine behov og blive bedre til at tale om dem med din partner.
 • Få et bedre, ærligere og mere nærværende parforhold.
Lokation

Samtalerne kan foregå enten virtuelt eller fysisk hos mig eller hos jer.
Samtalerne opstartes altid med en intro-samtale. Denne samtale varer 2 timer – hvor efterfølgende samtaler varer 1½ time.

Individuelle samtaler

Nogle gange kan der være behov for individuelle samtaleogså selvom du er i et parforhold. Det kan være du oplever skyld eller skam omkring fx fantasier eller behov eller måske har du et seksuelt problem du ønsker hjælp til fx manglende lyst eller rejsningsproblemer. Det kan også være ift at finde ind til hvad du har brug for og hvordan du skal tale med en eventuel partner omkring dine behov.

Hvad kan du få ud af et forløb hos mig?

 • Du kan opleve mere lykke, lære at hvile mere i dig selv og blive opmærksom på det der betyder noget fordig.
 • Du kan blive opmærksom på uhensigtsmæssige mønstre som modarbejder det du i virkeligheden ønsker
 • Du kan øve dig i at opbygge en større forståelse for dig selv og dine behov.
 • Du kan lære mere om hvordan du kommunikere dine ønsker på en hensigtsmæssige måde til en eventuel partner
 • Du kan lære at stå ved hvem du er – for du er præcis som du skal være.
 • Få helt konkrete redskaber til at arbejde med en eventuel sexologisk problemstilling – herunder fx manglende lyst, rejsningsbesvær eller lignende.
 • Du kan blive opærksom på at du ikke er alene og at der er ikke bør være skam forbundet med at tale om og få hjælp til seksuelle problemer
Lokation

Samtalerne kan foregå virtuelt eller fysisk hos mig eller hos dig.
Samtalerne opstartes altid med en intosamtale, der varer 1½ time – hvor efterfølgende samtaler varer 1 time.

Individuel samtale terapi sexologi

Praktisk information

Pris opstartssamtale: 950 kr.
Pris for efterfølgende samtaler: 750 kr.
Klippekort: Der er mulighed for at købe et klippekort som indeholder 1 opstartssamtale og 2 efterfølgende samtaler.

Pris 1999 kr. (spar 451 kr.)

Opmærksomhedspunkter ved pris

Ved virtuelt møde: -150 kr. pr session
Kørsel over 20 km: +3,40 kr. pr kørt km + 100 kr/t hvis der er tale om kørsel over 3 timer i alt tur/retur. Derudover skal eventuelle bro-/færgeafgifter dækkes.

At være i ro med sexologisk mindfulness

Praktisk information

Pris for 5 gange for par: 4450 kr.

Pris for 5 gange for singler: 3950 kr.

Du/I skal møde op i komfortabelt tøj, og være åben overfor at arbejde dybdegående med mindfulness både til samtalerne og mellem sessionerne.

Opmærksomhedspunkter ved pris

Kørsel over 20 km: +3,44 kr. pr kørt km + 100 kr/t hvis der er tale om kørsel over 3 timer i alt tur/retur. Derudover skal eventuelle bro-/færgeafgifter dækkes.

Sexologisk mindfulness forløb

Et sexologisk mindfulnessforløb vil fra start til slut have udgangspunkt i mindfulness. Med fokus på at være med det der er – øve sig i at give slip, tilgive og have tålmodighed både overfor sig selv og en eventuel partner.

Du kan tage forløbet alene eller sammen med en eventuel partner. Uandet om du kommer selv eller med en partner, kommer arbejdet til at tage udgangspunkt i den samme metode. Du/I kommer undervejs til at lave forskellige mindfulnessøvelser, som netop har til formål at du/I kommer tættere på jer selv/hinanden.

Samtalerne opstartes altid med en intosamtale, der for singler varer ca. 2 timer og for par ca. 3 timer. Herefter vil de efterfølgende 4  samtaer vare ca. 1½ time for singler og ca. 2 timer for par. Altså mødes vi ialt 5 gange i et forløb.

Til introsamtalen får du/I også helt grundlæggende viden om principperne bag mindfulness, og du/I skal være forberedt på at der er hjemmearbejde – øvelser I/du skal lave – mellem hver session.

Hvad kan et sexologisk mindfulnessforløb hjælpe med

Et forløb med sexologisk mindfulness kan hjælpe dig med at mærke dig selv – være i din krop – lytte til dens signaler og reagere på dem. Det kan blandt andet være hjælpsomt ift manglende lyst – eller når et sexologisk problem har bragt skyld eller skam ind i samlivet/sexlivet.

Lokation

Samtalerne foregår fysisk hos mig eller hos dig/jer.

 

Udtalelser

“Det har hjulpet mig utroligt meget at tale med Louise omkring mine udfordringer. Hun gør det let at forstå hvorfor og mindst lige så vigtigt, hvordan mindfulness kan bruges som et godt redskab, når man, som jeg, kan have svært ved at mærke sig selv. At kunne komme ned i kroppen, mærke efter og at turde være med det, der er – åben og sårbar – det har Louise hjulpet mig med. Og det har gjort, at jeg nu – sammen med min mand – kan sætte ord på, hvad jeg ønsker, hvad jeg har brug for, og hvordan jeg har det.
Louise har givet mig en masse redskaber, jeg kan arbejde videre med og muligheden for at redde mit ægteskab”

Kvinde – stressramt – 39 år   

Udtalelser

“Til at starte med var det lidt svært at søge hjælp – man tænker jo, at man burde kunne løse seksuelle problemer i forholdet. Men vi er så glade for, at vi fik taget mod til os og fik hjælp af Louise. Hun har en gave i at kunne få en til at føle sig helt tryg, at man kan tale om alt – at intet er forkert – at man selv ikke er forkert. Vi synes begge, at vi fik nogle brugbare værktøjer med hjem som hjælper os meget i det daglige.”

Ungt par – 34 og 40 år

Udtalelser

“At tale om alt det, der er svært, har ikke altid været nemt for min mand og jeg. Vi har i mange år set bort fra en masse udfordringer, hvilket har gjort, at det er blevet svært at tale sammen – at være sammen. Gennem Louise har vi fået en masse god viden omkring kommunikation, som har hjulpet os til at tage hul på alt det svære. Vi vil klart anbefale andre, som har udfordringer i forholdet, at tale med Louise – hun er meget åben, anerkendende og empatisk – og så gør hun det meget nemt at åben op.”
Om sexologisk samtale – Par 45 og 42 år 

Udtalelse

“Louise har givet mig en stemme – og viden om, hvorfor jeg gør, som jeg gør, og hvordan jeg kan blive mere opmærksom på, hvad der sker i mig, og hvad der sker i min kone. Der er en masse, jeg skal arbejde med, men jeg har fået modet tilbage”
Om sexologisk samtale – Mand 39 år

Jeg lytter til dig

Skal vi connecte?

Er du nysgerrig på, om vi er det rette match?
Kontakt mig endelig på 40 71 41 66 til en uforpligtende snak eller skriv til mig her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Jeg er interesseret i at høre mere om

12 + 10 =

Få en gratis meditation

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få en gratis mindfulnessmeditation. 

Du får samtidig fif til, hvordan du får et liv med mere ro og balance. 

Dejligt, at du vil være med!

Velkommen til. Det glæder mig, at du vil være med!