Warning: Creating default object from empty value in /var/www/lev1sundtliv.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
November "mig-tid"-Challenge - Mindyourlife

Kender du det, at december kan være en meget stressende måned – og det allerede inden den er gået i gang. Alle de ting vi gerne vil, alt det vi skal og at det vi burde gøre, er allerede skrevet på en liste så lang. Og julen er stressende. Men det er også en fantastisk tid, som vi måske skal være bedre til bare at være i.

Jeg har derfor lavet en November Challenge, som kan hjælpe dig med at prioritere “mig-tid”, så du går ind i december med mere overskud og nærvær.

November-challenge handler om dig

Denne challenge går ud på, at du hver dag skal gøre noget for dig selv. Putte noget energi i dig, så du kan være mere for andre og selvfølgelig for dig selv. Denne challenge er lavet sådan, at den er meget fleksibel. Du kan selv finde ud af hvilken opgave passer bedst ind i din hverdag på hvilken dag. Du vælger altså helt selv. Jeg håber meget på at du vil være med.

Herunder kan du downloade de printervenlige versioner lige til at hænge op på køleskabet. Når du trykker på linket ligger den allerede klar under filhentning på din computer. Ugerne kommer løbende. Enjoy

Uge 1: November challenge uge 1

Uge 2: November challenge 2 uge 2

Uge 3: November challenge uge 3

Uge 4: November challenge 4

lev1sundtliv.dk

About lev1sundtliv.dk