Mindyourrelationship

sexologiskrådgivning og parforhold

Et sundt, nærværende, trygt og intimt sexliv er en af grundstenene i et godt parforhold. Hvis sexlivet dør ud eller kommer på pause lidt længere end ”nødvendigt” kan sex blive det store problem, som man forsøger at ignorere, men som man hele tiden konfronteres med. Sex bliver noget, der skal undgås – og det smitter af på både intimiteten og nærværet i forholdet. Der bliver mindre berøring og færre kys, overskuddet daler, skænderierne kommer oftere og måske er de mere voldsomme. Og pludselig begynder græsset måske at blive lidt grønnere alle mulige andre steder henne. Og faktisk ender op imod 46% af danskerne med at være utro.

Omvendt; når samlivet og parforholdet er tilfredsstillende, trygt, nærværende og sex er lystfuldt og behageligt kan man opleve, at man skændes mindre, at kærligheden bare bliver ved med at vokse, og at man generelt ser lysere på verden. For hvor tit sker det for dig, at du er sur, tvær eller frustreret efter god og nærværende sex?

Sexologiske samtaler – praktisk information


Antal sessioner

For nogen er én enkelt session eller et par sessioner nok, mens andre vælger at komme i et længere forløb med flere sessioner. Hvis du er i tvivl om, hvor mange sessioner, du/I har brug for, er du/I altid velkommen til ringe eller skrive til mig for at høre nærmere.

Individuel rådgivning:
  • Opstartssession (1 time) 750,-
  • Efterfølgende sessioner (50 min.) 700,-
  • 3 sessioner 1.700,- (spar 350,-)
    • 1 opstartssession og 2 opfølgningssessioner
Rådgivning for par:
  • Opstartssession (1½ time) 1000,-
  • Efterfølgende sessioner (50 min.) 800,-
  • 3 sessioner 2100,-  (spar 500,-)
    • 1 opstartssession og 2 opfølgningssessioner


Kontaktformular:

Betaling

Du/I kan bestille tid ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Jeg bestræber mig på at svare indenfor 24 timer.Betaling skal ske kontant eller på mobile pay efter hver session. Ønsker du/I at benytte dig af forløbene, så skal disse betales forud.

OBS: Afbud skal ske senest dagen før. Sker det ikke, forbeholder jeg mig retten til at opkræve halvt honorar.