Mindyourlife

Mindyourlife handler i bund og grund om at passe på dig selv, det liv du lever og de mennesker der er i dit liv. Det handler om kærlighed, nærvær og ro – og den helt rigtige fordeling af energi som passer præcis til dig og dit liv. Der findes ikke to mennesker der er ens og derfor findes der ikke en “opskrift” på det rigtige liv – det gode liv – det perfekte liv. For denne opskrift er forskellig for os alle. Der findes dog nogle ingredienser som går igen. Ingredienserne er kærlighed, nærvær, tillid og drømme. Læs mere under billedet.


Kærlighed

Kærlighed og medfølelse er nødvendigheder, ikke luksus. Uden dem kan menneskeheden ikke overleve

Dalai Lama

Som mennesker har vi brug for kærlighed – kærlighed til og fra os selv og kærlighed til og fra andre. Men hvad vil det egentlig sig at elske sig selv? Hvordan sikre man at give sig selv plads nok til at vokse – uden at man glemmer menneskerne omkring sig? Hvordan sikre man at de mennesker man elsker mærker den kærlighed man har – at man taler samme sprog – eller bare at man i det hele taget taler sammen? Mit ønske er at hjælpe dig med at mærke efter, give dig selv kærlighed – også når det er svært – og give kærlighed til de mennesker du elsker.

Nærvær

Nærvær kan være en mangelvare i vores samfund i dag. Vi befinder os lige nu i et samfund som har skabt et limbo som trækker os mellem to poler. Den ene pol handler om ar realisere og profilerer sig selv max, den handler om det perfekte – om spelt, økologi, træning, sundhed, kost – altsammen postet på Instagram og Facebook. Den anden pol handler om ro – tilbage til røddere – ud på landet og tid til familien. Helt ned i gear… Og hvordan navigerer man i dette kaos – hvordan får vi det nærvær vi ønsker og har behov for? Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige balance for dig – og din familie. Jeg vil gerne hjælpe dig med at mærke efter og finde ro i den balance der er og skabe alt det nærvær du og din familie har brug for.

Tillid

Accepter det der er

Giv slip på det der var

Hvad tillid til det der kommer

Unknown

Tillid og accept følges ad. Vi kan komme til at bruge meget tid på at prøve at være et andet sted end det vi er – på at ændre det vi føler og på at bekymre os om fremtiden. Faktum er at det ikke ændre noget som helst! Vi er stadig hvor vi er og vi føler stadig det vi gør. Det vi er nødt til at indse er at der er nogen ting vi ikke kan ændre – og at der er nogle ting vi kan ændre. Det vi kan ændre er ikke situationen men det vi gør i situationen – det er ikke følelsen vi har – men hvordan vi reagerer på følelsen og hvad vi gør med den. På mange måder bliver vi nødt til at have tillid til os selv og de mennesker omkring os – trække vejret dybt ned i maven og tage den med ro. Vi er nødt til at mærke efter og finde ud af hvad vi kan og ikke kan ændre i situationen. Jeg kan hjælper dig med at finde denne ro som kan give mulighed for at tilliden til dig selv og andre kan vokse.

Drømme

Der skal altid være plads til drømme – drømme vi kan dele med andre og drømme vi kan have for os selv. Det er også igennem drømmene vi mærker vores ønsker og vores behov. Det er her fantasien slippes løs og vi har mulighed for at tænke ud af boksen. Og det er sundt en gang imellem at tænke ud af boksen! At stille sig selv spørgsmålet: “Hvis du havde alle muligheder i hele verden – hvad ville du så gøre?” Lad mig hjælpe dig med at mærke efter og drømme stort! For hvis du har tillid til dig selv og verden omkring dig så kan du alt.

Der er forskellige muligheder du kan vælge hvis du har brug for hjælp til ovenstående. Enten kan du komme med på et forløb eller booke individuelle samtaler med mig. For at læse mere om begge dele tryk på billederne nedenunder.

Mindfulnessforløb

Mindfulness

Mindfulnesssamtaler