Negative tankemønstre

Oplever du, at du ofte overtages af negative tanker i din hverdag? Negative tanker omkring dig selv og din krop, ting du har gjort, ting du syntes du burde have gjort, ting du ikke har gjort. At du slår dig selv oven i hovedet over selv de mindste ting. At du igen og igen taler dårligt om og til dig selv? Oplever du, at du ofte sidder fast i disse negative tankemønstre, og at de er svære at bryde ud af? At de påvirker din hverdag så meget, at du har tendens til at fokusere mest på alt det der ikke er som du gerne vil have det til at være – det negative?

Stress

Oplever du, at du har en stresset hverdag, hvor det kan være svært at få enderne til at nå sammen. Har du svært ved at mærke dig selv og at sige nej til ting du ikke kan overskue. Oplever du, at du sommetider har svært ved at kontrollere dit temperament? At du kommer til at råbe af din partner, dine børn eller en kollega uden det “var meningen”? Og bruger du lang tid bagefter på at “skælde dig selv ud”? Har du været eller er du syg med stress og mærker du stadige konsekvenserne af denne belastningsreaktion og har du brug for hjælp til at komme lidt videre.

Energiunderskud

Er du drænet for energi og træt hele tiden – en træthed der ikke kan soves væk. Oplever du, at du mangler energi til at overkomme selv de mindste ting. Oplever du, at du ikke er lykkelig og slet ikke er der, hvor du ønsker at være.

Mindre nærvær end du ønsker

Forsvinder tankerne væk under samtaler med dine børn, partner, venner eller kollegaer så du slet ikke hører hvad de siger? Har du svært ved at være tilstede i opgaverne i forbindelse med dit arbejde? Kan du køre hjem fra arbejdet og slet ikke huske hvordan du er kommet hjem eller hvad du har set på vejen?

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af de ovenstående oplevelser, er mindfulness samtaler måske noget for dig.


Mindfulness samtaler

mindfulness

Samtalerne foregår udelukkende mellem dig og mig. Og du kan booke et helt forløb eller en samtale af gangen. Jeg anbefaler dog at du som minimum booker 3 samtaler da vi gerne skal kunne komme ordentlig i gang- Gennem et forløb med mindfulness samtaler, lærer du nogle helt basale værktøjer, som kan hjælpe dig i en stressende hverdag. Vi får klarlagt dine udfordringer og arbejder os sammen ud herfra.

Hvad kan samtalerne

Samtalerne kan hjælpe dig med at ændre dit fokus – fra de negative tanker til at lægge mærke til de gode øjeblikke – til alt det positive i dit liv. Og de kan hjælpe dig til at identificere, hvad der er dårligt for dig, mærke efter og sige fra. De kan hjælpe dig til at være mere til stede i nuet – hvilket kræver både mod og træning. Når du er til stede i nuet, lægger du mærke til de gode øjeblikke – selv om de er små og kortvarige.

Du bliver også mere opmærksom på, når dit temperamentet løber af med dig og lærer metoder til at opnå mere kontrol. Du bliver bedre til at mærke dine grænser og til at reagere når noget gør dig ked af det.
Mindfulness kan hjælp dig

Mindfulness samtaler kan hjælpe til at holde fokus på nuet og på de tanker og det der sker i nuet. Det handler ikke om at ændre tankerne eller det der sker, men at registrere dem og acceptere, at de er der og at de sker. Herefter handler det om, at arbejde med det du faktisk har kontrol over – nemlig din reaktioner og handlinger på de tanker og ting der sker.

Priser

  • Opstartssession (1 time) 750,-
  • Efterfølgende sessioner (50 min.) 700,-
  •  4 sessioner 1.850,- (spar 1.000,-)
    • 1 opstartssession og 3 opfølgningssessioner
Betaling og praktisk information

Du kan bestille tid ved at udfylde kontaktformularen og sende ønsker omkring datoer. Jeg bestræber mig på at svare indenfor 24 timer Betaling skal ske kontant eller på mobile pay efter hver session. Ønsker du at benytte dig af forløbene, så skal disse betales forud.

OBS: Afbud skal ske senest dagen før. Sker det ikke, forbeholder jeg mig retten til at opkræve halvt honorar.