Hos Mindyourlife hjælper jeg med…


Har du brug for hjælp til at være mere tro mod dig selv? Til at turde leve det liv, som du drømmer om og have tid til det, du gerne vil? Har du brug for støtte til at få prioriteret det, som DU synes er vigtigst? Hjælp til at føle dig sund og stærk både i krop og sind? Støtte og kærlig vejledning i dit parforhold for at finde et fælles ståsted samt at finde en god balance mellem “mig” og “os”? Så er du kommet til det helt rette sted.

Gammelt ordsprog fra den kinesiske filosof Lao Tzu

Det er nok de færreste, der kan sige at de ikke oplever udfordringer i hverdagen som det kunne være rart at få hjælp/støtte til. Mange synes eksempelvis, at det er svært at finde sig til rette i at balancere arbejdsliv og familieliv, at finde ro og tid til at være nærværende med sine børn eller sin ægtefælle/partner. At finde sig til rette i sin krop, ikke at lade sig stresse af udefrakommende krav eller indefrakommende idealer.

I denne tid, hvor vi hele tiden bliver konfronteret med det perfekte; det perfekte arbejde, den perfekte krop, den perfekte familie, det perfekte hjem, det perfekte liv – på Facebook, Instagram, YouTube og Snapchat – kan det være svært ikke at give efter for presset fra dette perfekte (udstillede) liv. Og måske bliver vi selv medskabere til og slaver af illusionen om det perfekte?

Måske kan jeg hjælpe?

Har du brugt tid på at spørge dig selv om, hvad du gerne vil med det her liv? Hvad er vigtigst for dig? Ikke med fokus på det, som andre måske ville kalde perfekt, men på det, der vil gøre dig lykkelig? Er det at føle mere ro og nærvær? At være sund og stærk? Have et godt parforhold og et godt sexliv? Være tro mod dig selv og dine egen idealer? Leve et liv på dine egne præmisser uden for meget stress?

Hos Mindyourlife tilbyder jeg forløb og samtaler inden for mindfulness og sexologisk rådgivning, både for par og singler og i grupper. Derudover tilbyder jeg undervisning og foredrag omkring seksualitet til kommuner, institutioner, forældregrupper, mødregrupper og andre interesserede. Kontakt mig ganske uforpligtende hvis du har et spørgsmål.