Mindfulness

Jeg tilbyder forskellige muligheder indenfor mindfulness, så som Intro-weekender i mindfulness, MBSR-forløb og 1:1 samtaler. Derudover kan du her på siden købe forskellige mindfulness meditationer, som du kan lytte til derhjemme, eller når du er på farten.

Hvis du gerne vil læse lidt mere om, hvad mindfulness er, eller lidt mere indgående omkring, hvad indholdet er på mine kurser, samt hvad de koster, så tryk på billedet her til højre.

Sexologiske samtaler og rådgivning

Har du brug for vejledning ift. specifikke problemstillinger så som lystproblematikker, intimitetsproblemer eller mere fysiologiske udfordringer så som rejsningsproblemer, smerter ved samleje eller problemer i forhold til overgangsalderen kan jeg måske hjælpe.

Hvis du vil vide mere om de specifikke forløb, jeg tilbyder, og priserne, så tryk på billedet her til venstre.

Undervisning og foredrag

Jeg kan bookes til både foredrag og undervisning inden for forskellige emner.

Jeg har afholdt flere undervisningsforløb inden for sundhedsområdet om bl.a. seksualitet og ældre, seksualitet og sygdom, hudsult, sexologiske problemstillinger, og hvordan vi taler om dem samt seksualitetens betydning for sundheden og seksualundervisning. Yderligere har jeg undervist i seksualitet i grundskolen.

Sidst men ikke mindst underviser jeg i mindfulness og stress, mindfulness i hverdagen, mindfulness for hele familien samt om overgangsalderen herunder kost og træning.

Læs mere ved at trykke på billedet til højre.

Retreats

Jeg afholder mindfulness retreats i Nordjylland med forskellige kerneemner så som stress, overgangsalderen, og ro og nærvær i hverdagen.

Fælles for de retreats, jeg afholder, er, at de er designet sådan at alle kan deltage. Uanset om du er begynder eller trænet, bliver du udfordret på dit niveau. Du får en masse grundlæggende viden om mindfulness og nogle helt grundlæggende strategier, som du kan bruge og arbejde videre med, når du kommer hjem. Vi spiser skøn, økologisk hjemmelavet mad, dyrker yoga og bruger den smukke natur, som den danske vestkyst er kendt for. Læs mere ved at trykke på billedet til venstre