Warning: Creating default object from empty value in /var/www/lev1sundtliv.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Fremtiden - Mit nye liv - Mindyourlife

Fremtiden

Jeg har så længe jeg kan huske tilbage gået med en iværksætter i maven. Jeg ville gerne åbne min egen cafe, min egen butik, jeg ville gerne være selvstændig kostvejleder – jeg tog endda en uddannelse. Jeg ville gerne åbne mit eget plejehjem for demente, jeg ville gerne være selvstændig sexolog og… og… og…

Så nu er springet taget. Jeg skal være selvstændig. Jeg er så småt i gang med at opstarte min egen virksomhed. Lev1sundtliv er skabt for at hjælpe andre, for at inspirere, for at støtte mennesker, der er faret vild med sig selv eller hinanden og for at opbygge fokus på livskvalitet og positive fællesskaber. Og dette her er kun begyndelsen…

Min drøm

Min drøm er at have et sted, som kan danne rammen om at endnu flere mennesker kan få glæde af mindfulness, det gode liv, sundhed og mere glæde, overskud og nærvær. Et sted hvor jeg kan holde internater for kvinder, der vil vide mere om sig selv, deres krop, deres seksualitet, behov og lyst. Kvinder der ønsker en bedre balance i deres liv og mere ro og nærvær i hverdagen – et bedre parforhold. Jeg ønsker at hjælpe par med at overkomme problemer i parforholdet, både seksuelle problemer og kommunikations- og intimitetsproblemer. Jeg ønsker at skabe et sted, hvor der er plads, hjerterum, hygge og kærlighed. Et sted, hvor man kan føle sig hjemme…

… og nu er muligheden kommet for at jeg måske kan realisere denne drøm. Min mand og jeg har fundet det helt perfekte sted. Der er et dejligt hus til salg – eller faktisk en 4-længet gård – idyllisk, hyggelig og med sjæl. Et sted hvor vi kan få den ønskede plads til internater/retreats og måske et Bed & Brekfast. Et sted med plads til at undervise og dyrke mindfulness og yoga.

Om at bryde normen

Det er og har været en stor beslutning at droppe en sikker karriere for at forfølge drømmen. En beslutning, der har krævet mange tanker og mange overvejelser. Mange snakke mellem min mand og jeg. For vi bryder med en norm – en norm, der i hvert fald er i min familie. En norm om et stabilt arbejde, i en veletableret by med et hus med en hæk, en bil (eller to) og fritidsaktiviteter børnene kan cykle/gå til.

Hvad nu hvis?

Nogle gange overtager tankerne om alt det, der kan gå galt, mit hoved… Hvad nu hvis der ikke er nogen, der gider at besøge og overnatte på vores B&B? Hvad nu hvis jeg ikke kan få stablet internaterne på benene? Hvad nu hvis økonomien ikke holder? Hvad nu hvis det bliver dyrere, end vi havde forudset? Hvad nu hvis jeg ikke trives i livet som iværksætter? Hvad nu hvis børnene bliver ked af at flytte ud på landet? Hvad nu hvis, og hvad nu hvis, og hvad nu hvis… Det jeg skal minde mig selv om hele tiden er, at der nok i virkeligheden ikke kan gå så meget galt?

Hvis både B&B og min virksomhed failer… så kan jeg jo få mig et ”almindeligt” arbejde igen – no harm done! Hvorfor skulle børnene ikke blive glade for at bo derude? JA, der bliver mere logistik, og JA, der er længere til både vennerne og fritidsaktiviteterne – men er det ikke et voksenproblem? Der er bare mere logistik, når man bor på landet, men hvorfor skulle det egentlig gøre dem ulykkelige? Der er da mange familier, der bor på landet og er lykkelige… Hvorfor skulle vi ikke blive det? Det de får, som de ikke har haft, er en mor som nu får lov til at udleve sin drøm og arbejde med det, der virkelig betyder noget for hende. En mor som er sin egen chef. En mor som er glad og i balance. 

At tør turde

Men jeg synes, at det er svært. Og jeg bliver i tvivl. Er det nu ok at flytte børnene? Kan jeg klare det? Osv. Og hvorfor er jeg så bange for at springe ud i det – hvad er det, der holder mig lidt tilbage?

Jeg er kommet frem til, at al tvivlen stammer fra andre menneskers forventninger til mig og mine forestillinger om deres forventninger!

Den lader jeg lige stå.

Jeg har en meget fantastisk omgangskreds – familie og venner. Der er dog nogen af dem, som synes, at det er helt forkert det hele. Og jeg bliver påvirket af, hvad de siger og mener. Nogle gange så meget, at jeg bliver handlingslammet og forvirret. Jeg bliver i tvivl. Jeg bliver i tvivl, selvom jeg VED i mit hjerte, at det er det helt rigtige for mig og min familie. Jeg øver mig i at ”overleve” andre menneskers ønsker, drømme, ideer, holdninger og gode formaninger til og om mig og mit liv, uden at det vælter mig og bliver ødelæggende. Det er ikke nemt, og jeg kunne ikke klare det, hvis ikke jeg havde mit mindfulness at rejse mig ved. Selv om jeg har rejst mig efter mit sammenbrud, er jeg ikke den samme, som jeg var før, og jeg kan ikke de samme ting. Jeg er en ny udgave af mig selv, med en ny sårbarhed, men også med nogle nye kompetencer og strategier, og med al den usikkerhed, som jeg har beskrevet ovenfor, er jeg ved at udforske og acceptere dette nye mig – Louise 2.0

Fremtiden

Dette tidspunkt i mit liv er skelsættende! Der ligger et eventyr for vores fødder, og selv om det har været en lang og svær tid for min mand, mine børn og mig, så er vi på rette vej. Jeg øver mig hver dag i at finde roen i mig selv og i de beslutninger jeg/vi tager, som jeg ved er de helt rigtige for mig og min familie.  Jeg har store forhåbninger til fremtiden og nu er du kommet med på min rejse…

lev1sundtliv.dk

About lev1sundtliv.dk